birthday cake

Organiseer je een verjaardagsfeest? Stel jezelf dan eerst deze 5 vragen

Komt er op de teller weer een jaartje bij? Dan wordt het dringend tijd om dat eens goed te vieren! Ben je iemand die graag alles tot in de puntjes organiseert? Of maakt het jou allemaal niet zoveel uit? Wie je ook bent, bekijk onze 5 vragen voor je dat feest geeft en wij garanderen dat je ervan zult genieten! 🤘

#1 Wie hoort bij het Dreamteam?


Het heeft geen zin om 300 man uit te nodigen om zeker te zijn dat je een knaller van een feest zal geven. Daarvoor heb je enkel jouw beste vrienden nodig (tenzij je 300 beste vrienden hebt uiteraard). Akkoord, meer volk is meer vreugde en ook meer cadeaus. Maar met een kleine cirkel vrienden jouw verouderingsproces vieren, is uiteindelijk veel gezelliger. Het is niet voor niets kwaliteit boven kwantiteit! 😉

 

#2 Welke dag wordt verkozen tot jouw feestdag?

Basisregel voor het organiseren: plannen! Prik een dag goed op voorhand zodat al jouw vrienden hem kunnen noteren in hun agenda. Desnoods maak je gebruik van een Doodle. Uiteraard is dit nog geen garantie op slagen (of moet ik nog eens vertellen hoe moeilijk het kan zijn om een groep vrienden bij elkaar te brengen?) 😛

#3 Waar laat je de champagne knallen?

Nu je, hopelijk, een dag hebt kunnen prikken en jouw vrienden dus kan verzamelen, moet je nog een geschikte locatie vinden voor het feest. Hou je van wat intimiteit, organiseer het dan gewoon bij jou thuis. Vergeet alleen niet dat jij de volgende dag ook alles moet opkuisen dan. Maar daartegenover staat wel dat je alles kan regelen en organiseren zoals je dat zelf wilt. Zelfs een gratis photobooth zet je zonder problemen in jouw living, helemaal gratis, met Eventer!

Als je eerder een feestvarken bent, met nadruk op varken, dan eindig je best in een gezellige bar of in een knus hotel. Zo kan je zonder zorgen zoveel dansen en drinken als je wilt. 💃 (Ps: dronken fietsen is ook strafbaar)

 

#4 Hoe zet je jouw feest op de kaart?


Je hebt maar 1 verjaardag per jaar, dus doe wat je wilt. Je kan hem namelijk nooit meer herhalen. Wil je graag parachutespringen of liever schaatsen? JUST DO IT! Wil je nog wat creatievere ideeën, dan kan je ook nog altijd bubble soccer spelen. Maak jouw verjaardag zo gek mogelijk zodat jouw vrienden niet anders doen dan aftellen naar het volgende jaar (beetje sadistisch ook wel). Leg al deze mooie momenten vast in een mooi album. En op welke manier doe je da beter dan met Eventer? Maak daarom een gratis album aan en heb voor eeuwig herinneringen aan de verjaardag van 2019.

 

 

#5 En waar blijft die kers?


Wat is een verjaardag zonder gebak? Inderdaad, een gewone dag. Kies uit: aardbei, bresilienne, chocolade, Plotertaart, layercake of numbercake (sommigen al meer instawaardig dan anderen). Maar dat is niet alles! Uiteraard is er ook nog cup cakes en een heel assortiment aan patté’kes. Niet flauw doen, we gaan nu geen calorieën tellen. 😉

Of haal de inner bakker uit jezelf en maak de mooiste en lekkerste taart! Uiteindelijk smaakt er nooit iets zo lekker als jouw eigen bloed, zweet en tranen (in de vorm van een prachtige taart, hopelijk).

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.